Süper Lig'in transfer döneminde en hızlı takımı Fenerbahçe teknik direktör Erol Bulut yönetiminde transfer çalışmalarını sürüdürüyor.

Sarı Lacivertli takım eski futbolcuları Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in yanı sıra Novak, Sosa, Mame Thiam, Mert Hakan Yandaş, Mauricio Lemos, Enner Valencia gibi isimleri renklerine bağladı.

Kosovalı golcü futbolcu Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transferinin kesinleşmesi ile golcü arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe'de hedef Eran Zahavi.

Levent Ümit Erol, 26 Ağustos tarihli özel haberinde 33 yaşındaki İsrailli futbolcu Zahavi'nin Sarı Lacivertli takım için geleceğini açıklamıştı.

Buna karşın medyada Zahavi'nin Maccabi Tel Aviv'e transfer olacağı iddia edilmişti.

LÜE detaylarıyla açıkladı!

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da Eran Zahavi'nin başka takımlara önerildiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, yazılan rakamların doğru olmadığı belirtirken, Zahavi'nin Fenerbahçe'de oynamak istediğini ve Erol Bulut'unda oyuncuyu takımda görmek istediğinin altını çizdi. 2-2,5 milyon euro ve bonuslar karşılığında Sarı Lacivertli takıma transfer olabileceği öğrenilen İsrailli futbolcuya imza parası ödenmeyeceği de gelen haberler arasında.