Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın 70 yaşındaki başkanı Mustafa Cengiz hastanede tedavi altına alınmıştı.

Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada; ''Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz, halsizlik ve kilo kaybı şikâyeti nedeniyle bugün hastaneye yatırılmıştır.

Gerekli tahlil ve tetkiklerin yapılmasının ardından rahatsızlığının koronavirüs ile alakalı olmadığı tespit edilmiştir. Şu ana kadar kendisine iki ünite kan verilmiş olup, tedavisine hastanede devam edilmesine karar verilmiştir. Başkanımızın teşhis ve tedavi süreciyle ilgili gelişmeler gerektiğinde kamuoyuyla paylaşılacaktır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.'' ifadelerinie yer verilmişti.

Galatasaray başkanı Cengiz'in tedavi altına alınmasının nedenini Sporundibi.com açıklıyor.

Levent Ümit Erol'un özel habaerine göre; Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz mide kanseri teşhisi ile tedavi altında.

Öte yandan Sarı Kırmızılı başkanı hastanede ziyaret eden Galatasaray'ın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'a ''Bırakalım artık.'' artık ifadelerini kullandığı, Albayrak'ın ise; '' Başkan sen merak etme ben oyuncuların parasını da cebimden veririm. Biz şampiyon olacağız. Sende iyileşeceksin başkan.'' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Sporundibi.com ailesi olarak Sayın Mustafa Cengiz ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz...

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL