Napoli'nin başarılı oyuncusu Jose Callejon takımdan ayrılıyor. Jose Callejon yeni sezonda bir başka İtalyan takımı AC Milan'da forma giyecek. Daha önce Real Madrid ve Espanyol formaları giyen tecrübeli isim kariyerine bir yeni takım daha ekliyor.

Ekibimizden Ahmet Barış ARI, İtalya'nın en ünlü menajeri ve şirketi olan Luigi Iacomino ve LG GROUP MANAGEMENT ile iletişime geçerek Jose Callejon transferinin detaylarına ulaştı. Dünyada bir ilk olarak Sporun Dibi transferin detaylarını açıklıyor.

AC Milan, 31 yaşındaki yıldız isim için kulübü Napoli ile 23 Milyon Euro bonservis ücretinde anlaştı. İspanyol oyuncu ile yıllık 3.5 Milyon Euro ücret ve 3 yıllık kontrat üzerinde anlaşarak transferi bitirdi.

Napoli forması ile bu sezon çıktığı 50 maçta 12 gol 17 asistlik katkı sağladı. Bir önceki sezon yine Napoli forması altında 49 maçta 17 gol 17 asistlik katkı ile harika bir performans sergilemişti.

Daha çok oyun kurma, uzun top ve oyun mücadelesi ile dikkat çeken yıldız oyuncu yeni sezonda Milano temsilcisi AC Milan forması için ter dökecek.

Ahmet Barış ARI / ÖZEL HABER / SPORUN DİBİ