Yıldız oyuncu şokta. Geçen sezon çok kötü perfonmas sergileyen ve Arenadaki maçta takım arkadaşlarıyla tartışan yıldız oyuncu için kulüp yönetimi radikal bir karar aldı ve Diego Ribas ya gidecek yada gelecek sezon sözleşmesinin bitmesi beklenecek ancak sezon bitesiye kadar antremanlara bile alınmıcak. Bugünkü idmanda Ribasın olmaması dikkat çekmişti halbuki Ribas İstanbulda olduğunu dün sosyal medya hesaplarından paylaştığı resimde belirtmişti. Geldiği zaman büyük ümitlerle transfer edilen Ribas beklenilen perfonmansı bir türlü sergileyemedi ve taraftarları isyan ettirdi. Yönetimde bu olaylardan sonra ve teknik ekibin isteği doğrultusunda 10 numara pozisyonu için transfer yapacak.

Yeni 10 Numara Hakim Ziyech

Hakim Ziyech 19 Mart 1993 yılında Hollanda'nın Dronten şehrinde dünyaya geldi. Fas uyruklu olan oyuncu orta saha mevkisinde forma giymesinin yanında sağ kanatta da oynayabilmektedir. 1,80 boyundaki başarılı oyuncu sol ayağını kullanmaktadır.
Futbol kariyerine Heerenveen'de alt yapısında başlayan oyuncu 2014 yılında FC Twente'ye 5 milyon avro karşılığında transferini gerçekleştirmiştir. 2016 itibariyle güncel piyasa değeri 10 milyon avro olarak öngörülmektedir.
Twente kulübü ile aktif 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hakim Ziyech 2015 - 2016 sezonunda Twente forması ile çıktığı 29 maçta 15 gol ve 12 asistlik harika bir performans göstermeyi başardı.
23 yaşındaki oyuncu bir dönem Hollanda milli takım forması giymiş olsa da şuan için Fas Milli takımı için top koşturmaya devam etmektedir.

HALİS SEVİNDİR/SPORUNDİBİ.COM-ÖZEL HABER