Hafta içinde Fenerbahçe , Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürürken spor medyasında şok bir haber yer aldı.

Levent Ümit Erol Gerçeğe Ulaştı

İddiaya göre İtalyan sportif direktör Terraneo kulüpten gönderilmiş ve yetkileri elinden alınmıştı. Bu haberlerin ardından bir açıklama yapan Levent Ümit Erol haberlerin gerçeği yansıtmadığını , Terraneo'nun antrenmanda Kasımpaşa hazırlıklarını izlediğini aktarmıştı. Akşam saatlerinde ise Fenerbahçe resmi internet sitesinden bir açıklama yapmış ve haberleri kesin bir dille yalanlamıştı.

Kasımpaşa Maçı Son Maçı Mı Olacak ?

Kulübün resmi olarak yalanmasına rağmen gün içinde Terraneo hakkında şok bir iddia daha ortaya atıldı. Fenerbahçe yönetiminin Kasımpaşa maçının ardından İtalyan sportif direktör ile masaya oturarak yollarını ayıracağı iddia edildi. Ancak Baran Baydar'ın gün içinde kulüpten aldığı bilgiler doğrultusunda bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor.

Yıldırım Sezon Ortasında Revizyon Yapmıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım başkan olduğu süre boyunca , sezon ortasında kesinlikle revizyon yapmıyor. Aralık 2002 tarihinde Werner Lorant ile yılları ayıran Fenerbahçe, son olarak Nisan 2003'te yani sezon devam ederken Oğuz Çetin'e veda etmişti. O sezonu Tamer Güney yönetiminde tamamlayan Sarı-Lacivertli takımda bir sezonun 3 hocaya emanet edilmesi, Aziz Yıldırım'ın yıllar boyu sürecek radikal bir karar almasını da beraberinde getirdi.
Aziz Yıldırım 2003/2004 sezonu ile birlikte hiçbir teknik direktörü sezon bitmeden görevden almadı, istifasını da kabul etmedi. O tarihten itibaren, Daum, Zico, Aragones, Aykut Kocaman, Ersun Yanal ve İsmail Kartal ile çalışan Aziz Yıldırım bu isimlerin hiçbirisi ile sezon devam ederken yollarını ayırmadı.

Bu bilgileri göz önünde bulundurarak , Aziz Yıldırım'ın teknik kadroda sezon devam ederken değişikliK yapması imkansız görünüyor.

Baran BAYDAR / ÖZEL HABER