Yılbaşı akşamı geçirdiği kaza sonrası Süper Lig ekiplerinden Galatasaray başta olmak üzere futbol camiasını da derinden sarsan Omar Elabdellaoui'nin tekrar yeşil sahalara dönüp dönemeyeceği merak konusuydu.

Sarı Kırmızılı takımın sponsor hastanesinde tedavisi süren Omar'ın doktoru Prof.Dr. Vedat Kaya dün son durum hakkında açıklamada bulundu.

Prof.Dr. Kaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;

"Görsel rehabilitasyonu için belki şu an düşündüğümüz bir adım daha var ama gidişata göre bunlar değişebilir. Şu ana kadar ki bütün gelişmeler olumlu yönde. Görme olarak özellikle sol gözde belirli derecede artış var. Sağ gözde de büyük ölçüde toparlanma var. Onu daha iyi hale getirmek, bütün doku yüzeyini olabildiği kadar düzeltmek için yapılan bir işlemdi. Şu ana kadar da her şey olumlu gitti" 

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Galatasaray'ın 29 yaşındaki başarılı oyuncusunun durumunun her geçen gün iyiye gittiği ve futbola dönmesinin beklendiği öğrenildi.

Ayrıca Elabdellaoui'nin tedaviye olumlu yanıt verdiği de gelen bilgiler arasında.

NE OLMUŞTU?

Sarı Kırmızılı takımın formasını giyen 29 yaşındaki deneyimli futbolcu Omar Elabdellaoui, yılbaşı gecesi evinde ailesi ile kutlama yaparken çocukları için kurmaya çalıştığı havai fişeği elinde patlamasının ardından elinden, yüzünden ve iki gözünden yaralanmıştı.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL