sporundibi.com kurucusu Levent Ümit Erol, Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman'a merak edilen ve çokça konuşulacak bir soru sordu. Özellikle mali açıdan sorulan soru çok dikkat çekti.

İşte O Soru;

1) Fenerbahçe'nin Ülker Stadyumu'nun, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadyumu'nun, Trabzonspor'un Medical Park Stadyumu'nun ve ligimizdeki bir çok takımın stat maliyetleri ortada. Bu denli maliyet neden çıktı? Divan üyeleri tarafından iddia edilen bu büyük meblağ tam 600 milyon TL. Bu para nerede? Nereye harcandı? 

Bu sorunun cevabını sadece sporundibi.com ve Levent Ümit Erol değil, Beşiktaş Divan Kurulu Üyeleri, Kongre Üyeleri ve Beşiktaş'ın geleceğini düşünenler bekliyor.

Taraftarın sevgisini kazanan sayın Fikret Orman bu stat maliyeti konusunda kongrede ibra isteyeceği zaman yoğun eleştirilere maruz kalacak.

Mali olarak medyanın en zorda kulüplerinin Fenerbahçe ve Galatasaray olduğu iddia ediliyor ancak Sporun Dibi ve Levent Ümit Erol'un iddiası ve bilgisi; 3 büyük kulüpler yani Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray arasında gelecekte mali açıdan en çok sıkıntı yaşayacak takım Beşiktaş diyor.