Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Eskişehirspor'dan transfer ettiği milli oyuncusu Dorukhan Toköz'ün menajerinin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; "Dorukhan için Beşiktaş Kulübü ile 2019 yaz aylarında başlattıkları sözleşme yenileme ve uzatma görüşmeleri, herhangi bir sonuca ulaşılamaması sonucunda 2020 Ocak ayında sonlandırılmıştır.  Ortak bir noktada anlaşamamamız ve konuşulan şartların her görüşmede değişmesi nedeniyle siyah beyazlı yönetimden yazılı teklif beklediğimizi dile getirdik ancak öyle bir teklif de henüz bize gelmemiştir." 

23 yaşındaki milli orta saha oyuncusunun menajerinin bu açıklama sonrası hakkında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer için devrede olduğu gündeme gelmişti.

Bu iddialara Levent Ümit Erol son noktayı koydu...

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Beşiktaş'ın genç oyuncusu Dorukhan Toköz hakkında çıkan Fenerbahçe ve Galatasaray iddiaları doğru değil. Dorukhan'ın Siyah Beyazlı kulüple sözleşmesi devam ediyor... 23 yaşındaki milli futbolcu Beşiktaş ile devam edecek.

DORUKHAN TOKÖZ KİMDİR?

Eskişehirspor alt yapısında futbola başlayan 23 yaşındaki Dorukhan Toköz, 1 Temmuz 2018 yılında 150 bin Euro karşılığında Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'a transfer oldu. Milli futbolcu Orta saha mevkiinin yanı sıra Önlibero ve sağ bek pozisyonlarında da oynayabiliyor. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon Euro.

Bu sezon Süper Lig ve Avrupa Ligi olma üzere toplam 8 maçta Siyah Beyazlı formayı giyen milli futbolcunun gol yada asisti bulunmuyor.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL