Bir süredir Transfer haberleriyle yankı uyandıran Fenerbahçe'de birçok yıldız ismin haberleri medyada geçmekte. Bu haberlere Kurucumuz Levent Ümit Erol  paylaştığı bilgilerle açıklık getiriyor.

Levent Ümit Erol'un paylaştığı bilgilerde ilk olarak Vedat muriqi konusuna değinen LÜE ; Fenerbahçe SK, Vedat Muriqi'ye 3 - 3,5 milyon civarı ödeyecek.

VEDAT MURİQİ TRANSFERİNDE TAKAS OLACAK İSİMLER KİMLER?

Vedat Muriqi açıklayan Fenerbahçe tecrübeli oyuncuyla takas olarak Çaykur Rizespor kulübüne Oğuz Kağan, genç kaleci olan Halil Yitmez ve yüksek bir ihtimalle Barış Alıcıyı takas edecek. 

MESUT ÖZİL FENERBAHÇE'YE GELECEK Mİ?

Dün Mesut Özil'in instagram üzerinden yaptığı bir paylaşım  Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırmıştı. Levent Ümit Erol bu konuya da bir açıklık getirdi; "Yıldız oyuncu Mesut Özil haberleri şu an itibariyle doğru değildir." diyerek şu anlık bu konuya bir açıklık getirdi. 

DİĞER BİR İSİM İSE BALOTELLİ! 

Transfer sezonu başladığından bu yana adını Fenerbahçe gündemlerinde sık sık duyduğumuz yıldız oyuncu Balotelli haberlerine de açıklık getiren Levent Ümit Erol; " Balotelli haberleri doğru değildir. Ersun Yanal'ın böyle bir isteği kesinlikle yok." diyerek bu konuya da bir açıklık getirdi.

LÜE'DEN GARRY RODRİGES İÇİN MÜJDELİ HABER!

1-2 haftadır Fenrbahçe'yle ismi çok sık anılmaya başlayan Galatasaray'ın oyuncusu Garry Rodriges konusuna da değinen Levent Ümit Erol;" Garry Rodriges'in İstanbul'a geldiği haberleri şu an için yalan.  Garry Rodriges için kulübüyle anlaşmaya varıldı. Kendisi de Fenerbahçe de oynamak istiyor Daniel Commoli de oyuncuyu bekliyor. Bugün veya yarın Rodriges'in kampta olması bekleniyor. Garry artık Fenerbahçe'nin oyuncusu..."