Transfer çalışmalarını seri bir şekilde sürdüren Galatasaray gözünü dünyaca ünlü yıldıza dikmişti.

İlk kez 12 Temmuz tarihinde Levent Ümit Erol ve ekibinin özel haber olarak takipçilerine duyurduğu Radamel Falcao transfer haberi medyada çok ses getirmişti.

Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bu transferin detaylarına kadar Levent Ümit Erol dosyal medya hesaplarından açıklamalar yaptı.

Yaptığımız ilk haberde  Galatasaray gözünü Ligue 1 takımlarından olan Monaco'nun 33 yaşındaki Dünya yıldızı diyebileceğimiz santrafor oyuncusu Radamel Falcao ile anlaşmaya çok yakın. Santrafor için Galatasaray'ın tek hedefi Falcao! açıklamalarında bulunmuştuk.

İŞTE FALCAO'NUN MALİYETİ!

Bu transferi duyurduktan tam 17 gün sonra detaylarına kadar dünya yıldızı Falcao'nun maliyetini de takipçilerimizle paylaştık. Yaptığımız haberde; Sarı-kırmızılılar, Ligue 1 takımlarından olan Monaco'nun 33 yaşındaki dünya yıldızı santrafor oyuncusu ile 3 yıllığına toplam 22 milyon euro ücret ile anlaştı. açıklamalarında bulunduk.

FALCAO İÇİN SPONSOR KİM OLACAK?

Falcao transferinde sona gelen Galatasaray'da transfere sponsor kim olacak? sorusu merak konusuydu. Medyada birçok isim geçmişti fakat Levent Ümit Erol yaptığı özel haberle gündeme bomba gibi düşecek sponsor açıklamasını da yaptı.

Levent Ümit Erol'un yaptığı özel habere göre Falcao transferine sponsor Xiaomi olacak.

Transferin ne zaman gerçekleşeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Falcao'nun sosyal medya'dan attığı yorumlar ve takipleri Galatasaray taraftarını bir hayli heyecanlandırıyor.

SPORUNDİBİ- LEVENT ÜMİT EROL