Youtube kanalından gündeme dair canlı yayın yapan Levent Ümit Erol bir çok konuda konuştu.

HAKEM HATALARI

Levent Ümit Erol, 2 Şubat tarihinde Galatasaray'ın şampiyon olacağını çünkü Başakşehir'in başaramayacağını düşündüğünü belirtti. Rizespor - Beşiktaş maçında hakem hataları için ise Rizespor'un mağlubiyet ve beraberliği haketmediğini, Rizespor'un maçı Galatasaray'a vereceğini konuşanların maçtaki performans karşısında Okan Buruk'u dahi tebrik etmediğini söyledi. Başakşehir'in hakem hatalarının konuşulmadığı ifade etti.

Kayserispor'un 98. dakika da pentaltı kazandığı pozisyonda hakem hatasını kimsenin konuşmadığını, bugün ki MHK'nın böyle bir hakem atamasının yanlış olduğunu belirtti. Galatasaray'ın Başakşehir maçından daha önemli maçınında Rizespor maçı olduğunu belirtti.

Başakşehir 11 puan öndeyken ligi bu duruma getirdiğini şampiyonluğu hak ediyorsa TT Arena'da Galatasaray'ı çıkıp yenmesi gerektiğini belirtti. Fatih Terim'in 10 maç ceza aldığı zaman sadece Galatasaraylıların konuştuğunu ve bu ülkede sadece canı yananın konuştuğunu belirtti.

LÜE'DEN ELEŞTİRİLERE YANIT

Fenerbahçe'ye Pereira'nın ilk geldiği zamanlar da büyük hakem hataları olduğunu Beşiktaşlıların Fenerbahçe'nin şampiyonluğu giderken konuşmadığı, Fenerbahçe'nin şampiyon olması durumunda Vitor Pereira'nın hala teknik direktör olarak devam edebileceğini belirtti.

Belki bugün Fener Ol kampanyasının olmayacağını, Fenerbahçe'nin mali açıdan bu duruma düşmeyeceğini ifade etti. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğa giderken ve hakemler tarafından doğranırken maça gitmeyin, Fenerbahçe için ikincilik kötü bir sonuçtur diyenlerin bu kötü sezonda farklı davrandıklarını dile getirdi.

ELJİF ELMAS KESİN...

Levent Ümit Erol, Eljif Elmas'ın kesin olarak takımdan ayrılacağını belirtti.

MEHMET TOPAL'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Akhisarspor maçının başında sakatlanan tecrübeli oyuncu Mehmet Topal'ın sezonu kapattığını ve geçmiş olsun dileklerini ileten Levent Ümit Erol, Topal'ın hasta olduğunu anca Ersun Yanal'ın Mehmet'i sahada görmek istediğini belirtti.

Bazı Fenerbahçeli taraftarların kendi oyuncularına hakaret etmekte dünya markası olduğunu ancak Mehmet Topal'ın iyi bir sporcu olduğunu, yönetim ve Ersun Hoca'nın bunu bildiğini ifade etti.

EDİN VİSCA VE CHARLES KABORE

Levent Ümit Erol, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde Visca ve Charles Kabore isimlerinin olduğunu duymadığını belirtti.