Süper Lig ekibi Trabzonspor'un milli oyuncusu Volkan Şen ve Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Mehmet Topal, A Milli Futbol Takımımızın oynayacağı İzlanda ve Finlandiya maçları öncesi sporundibi.com 'a açıklamalarda bulundular.

Levent Ümit Erol ile keyifli bir sohbet geçiren Mehmet Topal ve Volkan Şen, Türkiye olarak 2018 Dünya Kupası'na gitmelerini çok istediklerini belirtti.

Tecrübeli defansif oyuncu Mehmet Topal, İzlanda ve Finlandiya maçı öncesi, "Biz uyum içerisinde iyi bir takımız, kolej havasını yakaladık.Cuma günü önce Eskişehir'de İzlanda'yı, Pazartesi günü ise Veritas Stadı'nda Finlandiya'yı yenerek 2018 Dünya Kupası'na gideceğiz. Ve Türki halkını sevindireceğiz, gururlandıracağız!" sözlerini kullandı.

Başarılı kanat oyuncusu Volkan Şen ise, Mircea Lucescu'ya teşekkürlerini tekrardan ileterek, "Milli takımda gösterdiğim performanslar ortada. Bu iki kritik maçta görev alsam da, almasam da hedefimize varacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Biz bu Dünya Kupası'na gitmeyi çok istiyoruz." dedi.

Bizde sporundibi.com olarak; A Milli Futbol Takımımıza İzlanda ve Finlandiya maçlarında canı gönülden başarı diliyoruz.

SPORUN DİBİ ÖZEL RÖPORTAJ | LEVENT ÜMİT EROL