SSC Napoli teknik direktörü Maurizio Sarri'nin istekleri doğrultusunda kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. İtalyan Menajer Sampdoria forması giyen 22 yaşındaki genç oyuncunun transferi için tam talimat verdi.

İtalyan Yöneticiler ve Menajerler transfer için tüm yetkileri kullandı ve transferde mutlu sona ulaştı. Lucas Torreira için çok yüksek bonservis talep eden Sampdoria yönetimi 25 Milyon Euro karşılığında ikna oldu.

Ekibimizden Ahmet Barış ARI transferi yürüten ünlü İtalyan Menajer ve Menajerlik şirketi Luigi Iacomino ve LG Group Management ile iletişime geçerek transfer hakkında tüm detaylara ulaştı.

Sampdoria'nın 2015-2016 sezonunda kadrosuna 2 Milyon Euro karşılığında kattığı Torreira için 25 Milyon Euro bonservis ücreti, Sampdoria forması altında yıllık 700.000 Euro kazanan Torreira için yıllık 1.5 Milyon Euro maaş ve Yıldız isim ile maksimum kontratı yapan Napoli'nin 5 yıllık anlaşma konularında Sampdoria ve Lucas Torreira ile anlaşan SSC Napoli kulübü transferi yakın bir zamanda resmi kanallar ile duyuracak.

Sampdoria ile bu yıl 38 maça çıkan başarılı ön libero 4 gol 1 asistlik katkıda bulundu. Daha çok Pozisyon alma, Top kontrolü ve Serbest vuruşlardaki başarısıyla dikkat çeken Uruguaylı oyuncu yeni sezonda SSC Napoli forması giyecek.

Ahmet Barış ARI / Özel Haber / Sporun Dibi