Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'den ayrılması kesinleşen genç yıldız Ömer Faruk Beyaz'ın hangi takıma transfer olacağı merak ediliyor.

Sarı Lacivertli takımın sportif direktörü Emre Belözoğlu geçtiğimiz aylarda konu ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı;

''Evet, bu çatı altında büyük sporcularla büyük başarılar kazanılmıştır ama hiçbirimiz Fenerbahçe'den büyük değiliz. Buradan ayrılsa dahi onu koruma derdinde olurum. Ömer süreci olumlu gitmiyor, olumlu bitecek gibi de gözükmüyor. Fenerbahçe'nin kendisine verdiği mukavelenin bence bir örneği yok. Projenin içi kendisi için olumlu şartlarda dolu ama büyük fotoğrafa bakınca süreç olumlu gitmiyor. Fenerbahçe'nin haklarını göz önüne aldığımızda gözümüz kimseyi görmez. Ömer Faruk'un bir kulübe imza attığını düşünmüyorum.''

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Alman Ligi'ne transfer iddiaları oldukça yoğunlukta olan genç futbolcu Ömer Faruk Beyaz'ın yeni adresinin ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın da sahibi olduğu Hollanda ekibi Fortuna Sittard olabileceği öğrenilirken, transfer olasılığının bir hayli yüksek olduğu gelen bilgiler arasında.

Transfermarkt verilerine göre genç oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro...

ÖMER FARUK BEYAZ KİMDİR?

Fenerbahçe altyapısında yetişen 17 yaşındaki futbolcu Sarı Lacivertli takım ile 2018 yılında 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe forması ile bu sezon toplam 3 maçta forma şansı bulabildi. Ömer Faruk'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL