Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Süper Lig ekibi Rizespor teknik direktör Bülent Uygun önderliğinde transfer çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Mavi Yeşilli takım son olarak 29 yaşındaki İsveçli defans oyuncusu Sebastian Holmen ile 2 yıllık anlaşma sağladığını açıklamıştı.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Çaykur Rizespor teknik direktör Bülent Uygun'un raporu doğrultusunda Fenerbahçe'nin U21 takımında forma giyen 20 yaşındaki futbolcu Muhammed Gümüşkaya'yı renklerine bağlamak istiyor.

Rize ekibinin geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da kiralık olarak forma giyen Muhammed Gümüşkaya, Yiğit Şanlıtürk ve Okan Kurtulan transferlerinde ısrarcı olduğu öğrenilirken, Sarı Lacivertli kulübün teklife sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.

Futbolculuk kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan 20 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya'nın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 300 bin euro.

Bolu ekibi ile geçtiğimiz sezon 22 maçta forma giyen genç futbolcu 4 gollük performans sergilerken, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2023 Haziran sonunda bitecek.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL