Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Ocak ayı transfer döneminin başlamasına az bir süre kala çalışmalarına hız kazandırdı.

Lige beklediği girişi yapamayan Sarı Kırmızılı takım son haftalarda yükselen grafiği ile dikkat çekiyor. Şuan da lider konumda bulunan Galatasaray son 5 maçında 4 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim yönetiminde transfer çalışmalarını da sürdüren Sarı Kırmızılı kulüp eski futbolcusunu gündemine aldı.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Rodrigues eski takımı Galatasaray'a geri dönmek istiyor. Sarı Kırmızılı kulüpten eski aldığı fiyattan oynamayı kabul ederse Ocak ayında tekrar Sarı Kırmızılı formayı giyebileceği de gelen haberler arasında.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

GARRY RODRİGUES KİMDİR?

Futbolculu kariyerine Hollanda'nın Spartaan '20 Altyapı takımında başlayan tecrübeli futbolcu daha sonra sırası ile Feyenoord Altyapı, Real SC U19, Xerxes DZB, Rostocker FC 1895, FC Boshuizen, ADO Den Haag, FC Dordrecht, Levski Sofia, Elche CF, PAOK Thessaloniki, Al-Ittihad Cidde ve Fenerbahçe gibi takımların formalarını terletti.

2017 ocak ayında Yunanistan ekibi PAOK'tan Galatasaray'a 3,5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan deneyimli futbolcu, Sarı Kırmızılı forma ile toplamda 78 maça çıkarken 16 gol 16 asistlik performans sergiledi.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL