Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde hız kesmeden devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi'nde katılacak olan Siyah Beyazlı takım kadrosunu güçlendirmek isterken bir yandan da iç transfer çalışmaları için yoğun çaba harcıyor.

Beşiktaş'ın Sporting CP kulübünden kiralık olarak renklerine bağladı 24 yaşındaki Valentin Rosier'in kiralık sözleşmesi önümüzdeki sezon sona ererken flaş bir iddia ortaya atıldı.

Siyah Beyazlı takımın başarılı oyuncusunun yeni sezonda Fenerbahçe forması giyeceği öne sürüldü.

Levent Ümit Erol'dan bu iddialara yanıt geçikmedi.

Erol'un 10 Nisan 2021 tarihinde paylaştığı özel haberine göre; Beşiktaş'ta hem Rosier hemde Rachid Ghezzal yeni sezonda da Siyah Beyazlı formayı giyecek.

24 yaşındaki Fransız futbolcu bu sezon Beşiktaş forması ile toplamda 37 maçta forma giyerken 3 gol 7 asistlik performans sergilemişti.

Öte yandan Beşiktaş'ın çift kupalı sezonunda büyük katkı sağlayan Valentin Rosier için Rus ekibi Dinamo Moskova, Fransız sağ bekin bonservisinin bulunduğu Sporting'e 6.5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu da çıkan iddialar arasında yer alıyordu.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL