Dolu tribünler önünde herkes takımdan galibiyet bekliyordu.

Maça çok iyi başladık,önde bastığımız anlarda hiçbir topu düzgün kullanamadılar.Önemli fırsatlar yakaladık.Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım,belki de geldiği günden beri en iyi futbolunu oynadı.Çektiği müthiş şut direkten dönmese hikaye çok farklı olabilirdi.

Tam maça hükmediyoruz,şimdi atarız dediğimiz anda Pepe’nin öylesine şişirdiği top Babel’e geldi,maalesef gol oldu ve devreye mağlup girdik.Şener Özbayraklı,Aatıf ve Ayew takıma ayak uyduramadılar.İkinci yarıya Eljif Elmas ve Barış Alıcı ile başlayabilirdik ama hoca Eljif’i sonradan değerlendirdi.Barış konusu ise tam bir muamma,performans olarak kötü durumda olduğunu sanmıyorum.

Bu nedenle neden takımda yer bulamadığını da anlamış değilim.Andre Ayew gol atmış olsa bile 90 dakika sabredilecek durumda değil.

Beraberlik golünden sonra iki tane net pozisyonu harcadık.

Beşiktaş’ı bu derece hapsetmişken galip ayrılmalıydık ama yine olmadı.

Durumumuz pek iç açıcı değil peki ne yapılabilir ?

Fas Milli Takımı’nda sağ bek oynayan Dirar orda denenebilir.Barış,kadroya monte edilebilir.Ayew çok istediği sol kanada alınıp Barış sağda oynayabilir.Bir an önce en iyi kadroyu ve dizilişi bulmalıyız,zaman hızlı geçiyor.İş işten geçmeden önlem almak şart.

Umarım ilerleyen haftalarda iyi oyunu,galibiyet serisiyle süsleriz.Takımın en azından üç,dört maç üst üste kazanmaya ihtiyacı var.

Son olarak söyleyeceğim;sabretmeye devam.Bu karanlıktan çıkacağız !!!


SERKAN SARIYAPRAK