Bugün bazı medya kuruluşları tarafından Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılacağı öne sürüldü.

Siyah Beyazlı takımda tecrübeli teknik adam Yalçın ile yolların ayrılacağı iddialarına son noktayı Levent Ümit Erol koydu.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yolların ayrılacağı haberlerinin doğru olmadığı ve Yalçın'ın Siyah Beyazlı takım ile devam edeceği öğrenilirken.

Ayrılık haberi yapan kuruluşlar hakkında yasal işlem başlatıldığı gelen haberler arasında.

Öte yandan Siyah Beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi bugün yaptığı açıklamada Sergen Yalçın ile olan ayrılık haberlerini kesin bir dille yalanlarken, bu haberleri yapanları sert bir dille eleştirdi.

Çebi şu ifadeleri kullandı; ''Doğru değil. Sergen hoca ile biz devam ediyoruz. İkimizin de amacı Beşiktaş'a hizmet etmek. İkimizi de yan yana getiren Beşiktaş Jimnastik Kulübü. İkimizin de amacı aynıysa ayrılık söz konusu değil. Hocayla devam ediyoruz. Zor günlerden geçiyoruz. Bu günlerden hocamızla birlikte mücadele ederek çıkacağız. Bu haberler tamamen yalan.

Bunlar kasıtlı olarak ortaya çıkıyor. Bunlar Beşiktaş'a zarar vermek için yapılıyor. Beşiktaş taraftarı merak etmesin. İnişler çıkışlar olacaktır. Hocamızla devam ediyoruz. Beşiktaş'ın başarı amacımız olduğu sürece ikimizin de yolu ayrılmayacaktır. Amacımız aynı olduğu sürece hocamızla birlikte yürüyeceğiz. Yine olsam yine Sergen Yalçın'ı alırdım. Yönetici olarak, taraftar baskısıyla hoca alan biri değilim ben. Özümüzden gelmek gibi bir vizyon çizdik ve hocamız da buna çok uygun biriydi.

Benim Beşiktaş'ın başarılı olacağından umudum yüksek. Taraftarın da bu umut içerisinde olmasını bekliyorum. Şampiyon olmak ve şampiyonluğu kovalamak için uğraşıyoruz. Bizim davamız yarışmak, birinciliği kovalamak. Şampiyonluğu kovalamak. Benim, hocamın ve futbolcularımın hedefi bu.''

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL