İngiltere Premier Lig'de rekorların şampiyonu Manchester City bu geleneği sürdürerek İngiltereye ambargo koymak istiyor. İtalyada Napoli forması ile formda bir sezon geçiren Jorginho M.City'nin yolunu tutacak.

Napolide taraftarlar tarafından Dinamo lakabı alan 26 yaşındaki yıldız yeni sezonda İngiltere Premier Lig'de Manchester City için ter dökecek.

2014 senesinde Ocak transfer döneminde 9.5 Milyon Euro karşılığında kadrosuna katan Napoli Jorginho için 40-50 Milyon Euro arasında anlaşıldığı öğrenildi.

Ekibimizden Ahmet Barış Arı ünlü italyan menajer Luigi Lacomino ve LG GROUP MANAGEMENT ile iletişime geçerek transferin bittiğine dair bilgileri edindi.

İtalyada bu sezon 38 maça çıkan İtalyan yıldız 4 gol ve 4 asistlik katkıda bulundu. Orta sahada daha çok mücadelesi ile dikkat çeken yıldız oyuncu defansif hamleleri ile deyim yerindeyse takımın arkasını toplayan isim. 

AHMET BARIŞ ARI / Sporun Dibi / Özel Haber

YASAL UYARI: Sporundibi.com ÖZEL HABERLERİ KAYNAK VERİLMEDEN KULLANILAMAZ. KAYNAK VERMEDEN KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.