Sporun Dibi Genç Yetenekler serimizin önceki yazısında Ante Coric'den bahsetmiştik. Bugünkü incelememizde ise Maccabi Tel Aviv'in 20 yaşındaki panteri Predrag Rajkovic'i kalemimize alacağız.

Rajkovic, profesyonel kariyerine Sırbistan'ın Jagodina takımında başladı. Daha Sonra Kızıl Yıldız tarafından keşfedilerek kendini orada göstermeyi başardı ve Maccabi Tel Aviv klübüne transfer oldu.

Rajkovic, saha içinde genç yaşına rağmen baskınlığı, birebir pozisyonlardaki konsantrasyonu ve cesareti ile dikkat çekiyor. Yaptığı birbirinden jenerik kurtarışlarla takımının defans hattına müthiş derecede güven ve kondisyon depoluyor. Eksantrik oluşu ve çok çabuk etki gösterebilen refleksleriyle karşı rakip ataklarına geçit vermeyen Rajkovic, uzun boy avantajını ve zıplama yeteneğini kullanarak kurtarılması en güç şutların bile üstesinden geliyor. Topu düzgün oyuna sokma yeteneği ile olgun atakların başlangıç ismi olduğu da zaman zaman görülebiliyor. İlerleyen yıllarda büyük takımların ilgisini çekeceği kesin gibi.

Predrag Rajkovic Kimdir?
    Doğum: 31 Ekim 1995 (20 yaşında), Negotin, Sırbistan
    Boy: 1,91 m
    Kilo: 85 kg
    Şu andaki takımları: Sırbistan 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı (Kaleci), Maccabi Tel Aviv
    Ebeveynleri: Saša Rajković, Ljupka Rajković
    Kardeşleri: Neda Rajković

    Predrag Rajkovic'in sergilediği kurtarışlara buradan ulaşabilirsiniz ;