Sporun Dibi editörleri olarak bir önceki yazımızda (#4) Cardiff'in Burak Yılmaz'ı Tony Watt'dan bahsetmiştik. Bugün ise serimize çok uzaklardan, Amerika Ligi'nin genç yıldız adayı Kanadalı Cyle Larin ile devam edeceğiz...

Cyle Larin,  profesyonel kariyerine başladığı Orlando City'nin yeni umudu! 20 Yaşındaki bu top cambazı bu sezon MLS Liginde çıktığı 27 maçta tam 17 kez fileleri havalandırmayı başararak tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı. Keyif alarak oynadığı futbol ve taraftarla iç içe yaşadığı gol sevinçleriyle dikkat çeken Larin, maç içinde kendini adeta 90 dakikaya adayarak oynuyor!

Genç yaşına rağmen fiziksel üstünlüğünü mükemmel kullanan Larin, muhteşem bir kararlılığa ve son vuruş yeteneğine sahip. Santrafor olarak görev yapan Larin, bileğine hakim olması sayesinde, topu ayağında tutabilerek takım ataklarını olgunlaştırma ve kısır pozisyonlarda çok iyi alternatifler oluşturmakta adeta bir profesyonel. Maç disiplininden kopmayan ve her geçen gün kendini idmanlarda geliştirmeyi başarabilen Larin'in kaleyi gözüne kestirdiği yerden attığı sert ve net şutları hiç kuşkusuz ilerleyen yıllarda da rakip kalecileri 90 dakika boyunca tetikte tutmaya devam edecektir. Ayırca uzun boy avantajını kullanarak yaptığı net kafa vuruşları ile takımına her şekilde yardımlarını esirgemeyecektir.

Cyle Larin Kimdir?
    Doğum: 17 Nisan 1995 (20 yaşında), Brampton, Kanada
    Boy: 1,87 m
    Kilo: 86 kg
    Şu andaki takımları: Orlando City SC (#21 / Forvet), Kanada Millî Futbol Takımı (Forvet)

    Cyle Larin'in ScoutNation tarafından derlenen videosuna ve istatistiklerine buradan ulaşabilirsiniz ;