A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından TFF, teknik direktörlük görevine Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz'un getirildiğini açıkladı.

58 yaşındaki teknik adamın yardımcılıkları yapacak isimlerde belli olmaya başladı. Milli takım 8 ekimde Norveç ile 11 ekimde Letonya ile karşı karşıya gelecek..

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Kuntz'un yardımcılıklarını Alman ekiplerinden Bayer Leverkusen ve Stuttgart'ta tekink adamlık görevini üstlenen Tayfun Korkut ve yine Almanya'da Hannover'de teknik direktörlük yapan Kenan Koçak'ın Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda yardımcılık yapacakları öğrenildi.

UEFA Pro lisansı bulunan 40 yaşındaki Kenan Koçak, kariyerine Türkspor Mannheim'da oyuncu antrenörü olarak görev yaparak başlarken, VfR Mannheim, SV Waldhof Mannheim, Sandhausen ve Hannover gibi takımlarda teknik direktörlük görevini üstlendi.

Son olarak Hannover'da görev alan deneyimli çalıştırıcı 57 maçta takımın başında görev alırken bu karşılaşmalarda 23 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet elde etti.

Tayfun Korkut ise İspanya'nın Real Sociedad Juvenil A takımında teknik direktörlük kariyerine adım atarken, Hoffenheim U17, VfB Stuttgart U19, Hannover, 1.FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen ve Stuttgart takımlarını çalıştırdı.

2011/13 yılları Türkiye A Milli Takım'da da yardımcı antrenörlük görevini üstlendi.

.

SPORUNDİBİ / LEVENT ÜMİT EROL ÖZEL HABER