6 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı başaran Başkent ekibi Ankaragücü'nde transfer çalışmaları devam ediyor. Son olarak Sivasspor'da forma giyen Thievy Bifouma, Manisaspor'da forma giyen Alper Önal ve Bursaspor'da forma giyen Ricardo Faty'yi bedelsiz olarak kadrosuna katan Ankaragücü, Osmanlıspor'dan Thiago Pinto ve Gençlerbirliği'nden Johannes Hopf'u kadrosuna katmak üzere.

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Sarı-Laciverliler, Spor Toto Süper Lig'den küme düşen Osmanlıspor ve Gençlerbirliği'nden kadrosuna takviye yapmaya hazırlanıyor. Ankaragücü, Osmanlıspor'dan sol bek oyuncuus Thiago Pinto ile Gençlerbirliği'nden forma giyen başarılı kaleci Johannes Hopf ile anlaşmaya vardı. Transferin önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşması bekleniyor.

HOPF RİZE'Yİ İSTEMEDİ!

Süper Lig'e 1 yıl aradan sonra tekrar yükselen Çaykur Rizespor'da başarılı kaleci Hopf'u kadrosuna katmak için büyük çaba harcamış ancak Hopf Ankara'yı sevdiğini ve burada kalmak istediğini yeşil-mavili kulübe iletti.

3 yıldır Osmanlıspor formasını giyen 30 yaşındaki Portekizli sol bek oyuncusu Thiago Pinto, kariyerinde 251 maça çıkarken 8 gol atıp 6'te asist yaptı.

Gençlerbirliği'nin 30 yaşındaki İsveçli file bekçisi Johannes Hopf ise kariyerinde 271 maça çıkarken, kalesinde 321 gol gördü.

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL