Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Sarı Lacivertli takım teknik direktör Erol Bulut yönetiminde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fenerbahçe eski oyuncuları Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in ardında Mert Hakan Yandaş, Thiam, Lemos, Enner Valencia, Sinan Gümüş, Sosa ve Novak gibi isimlerinden aradından stopere de takviye yapmayı planlıyor.

Sarı Lacivertli takımın savunmacı arayışları sürerken gündeme bir çok isim geldi. Bu isimlerden biri de 27 yaşındaki Marcel Tisserand'dı.

Peki Tisserand, Fenerbahçe'ye ne zaman gelecek?

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Sarı Lacivertli takımın yeni stoperi Demokratik Kongolu futbolcu Marcel Tisserand'ın kısa süre içinde gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg ile toplamda 23 maçta görev yapan deneyimli futbolcu 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Transfermakrt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

MARCEL TİSSERAND KİMDİR?

Futbolculuk kariyerine AS Monaco U19 takımında başlayan tecrübeli savunmacı, Monaco B ve A takımlarında da forma giydi. Daha sonra sırası ile Lens, FC Toulouse, FC Ingolstadt gibi takımların formalarını terletti.

2018 Temmuz ayında Ingolstadt takımından Wolfsburg'a 7 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu.

Alman ekibi ile olan sözleşmesi 2022 Haziran ayında sona eriyor.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL