TRABZON'UN İLK TRANSFERİ LEANDRİNHO  

Bu sezon 50. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olan Trabzonspor transfere start verdi. Deneyimli teknik adam Ersun Yanal ve scout ekibinin raporları doğrultusunda yeni isimlerde hata yapmak istemeyen Fırtına, Denizlispor'un kanat oyuncusu Leandrinho ile 1 milyon euro ücret karşılığında anlaşma sağladı. 1461 Trabzon-Denizlispor karşılaşmasında Bordo-Mavili heyet tarafından izlenen ve olumlu raporlar sunulan sambacıya Ersun Yanal’da onay verdi.
BAŞKA TAKIMLARDA PEŞİNDEYDİ
Sezon başında Meksika’nın Atletico San Luis ekibinden Denizlispor’a transfer olan ve Yeşil-Siyahlılar da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplayan Leandrinho, devre arası transfer döneminin de gözde ismi haline gelmişti. Tecrübeli futbolcuya, Süper Lig takımlarından; Kayserispor, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa, Eskişehirspor ve Mersin İdman Yurdu talip olmuştu.
DEVREYE AHMET BULUT GİRDİ
Sözleşmesinde 750 bin euroya serbest kalır maddesinin olduğu iddia edilen Sambacı, Fırtına’nın teklifini yıllık 1 milyon euro ücret karşılığında kabul etti. Fakat futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi transferi zora sokuyor. Bu yüzden medyada yer alan ‘Leandrinho-Trabzonspor’a transfer oldu’ haberleri yalanlandı. Futbolcunun Bordo-Mavili takıma transferinin ünlü menajer Ahmet Bulut tarafından yapıldığı da iddia ediliyor.
Leandrinho bu sezon Denizlispor’da 30 maçta forma giydi. Brezilyalı oyuncu 17 gol ve 5 asist yaptı. 


 Vahdet Gazetesi-Salim Manav-Özel Haber