Geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması giyen ve bonservisi Osmanlıspor'da bulunan Umut Nayir geçtiğimiz günlerde sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etmişti.

1993 doğumlu olan Mehmet Umut Nayir furbolculuk kariyerine Ankaragücü alt yapısında başlayacak Ankaragücü A takımına kadar yükselmiş 2015 yılında 272 bin Euro bonservis bedeli ile Osmanlıspor'a transfer olmuştu.Daha sonrasında Osmanlıspor, NayirYeni Malatyaspor'a kiralık olarak göndermiş ve tekrar Osmanlıspor'a geri dönmüştü.Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de kiralık olarak oynayan Umut Nayir son olarak Ankaragücü forması giyerek Sarı-Lacivertli takımın 1.Lig'de şampiyon olmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Osmanlıspor ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden oyuncu Mehmet Umut Nayir'ın Beşiktaş yada Başakşehir takımlarından biri ile sözleşme imzalayabileceğini bu konuda her iki kulübünde istekli olduğunu belirtti.

Mehmet Umut Nayir, Ankaragücü forması ile Süper Lig,Türkiye Kupası ve 1.Lig olmak üzere toplam maça çıktı ve 14 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.




Sporun Dibi Özel | Levent Ümit Erol