Tugay Kerimoğlu yönetiminde PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor , kadrosunu tamamiyle yenilemiş ve transfer döneminin flaş takımı olmuştu.

Hollanda Ekolü İle Yetişti

Ligde 16. sırada bulunan Urfaspor , çıkış yakalayıp PTT 1. Lig'de kalmayı ve orta sıralara tırmanmayı hedefliyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız veren teknik heyet Dinamo Bükreş forması giyen 25 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu Ricky Van Haaren ile her konuda anlaşma sağladı. Romanya 1. Liginde mücadele eden Dinamo Bükreş'in orta sahasında görev yapan Haaren , bu sezon 376 dakika süre aldı.

Frikikleri Çok Etkili

2005 yılında Excelsior alt yapısında keşfedilen genç Hollandalı 2009-2010 yılında Feyenoord'a transfer oldu. Burada Feyenoord A1 takımı ile Avrupa Şampiyonası'na katılan Haaren ilk golünü frikikten Heerenveen takımına attı. Daha sonra sırasıyla VVV-Venlo ve ADO Den Haag formalarını terleten hollandalı genç yetenek , 2015 yılında  kendisini Dinamo Bükreş'li yapan 2 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Ancak transfer harekatında hız kesmeyen Tugay Kerimoğlu yönetiminde ki Şanlıurfaspor , renklerine hollandalı genç orta saha oyuncusunu bağlamayı başardı.

Baran BAYDAR / ÖZEL HABER