Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe yeni sezonda hem transferlerin kampa hazır olmasını hemde şampiyonluk hedefliyor.

Sarı-Lacivertli ekipte teknik direktör Ersun Yanal önderliğinde transfer çalışmaları hızla devam ediyor.Fenerbahçe'nin transfer hedefinde Belçika takımlarından Gent'in Tunuslu oyuncusu var.Yanal'ın istediği savaşçı oyuncu diye tabir edilen bir stoper. 

Kariyerine Fransa'nın Cannes takımında başlayan 23 yaşındaki stoper oyuncusu Dylan Bronn, Fransa Ligue 2 ekiplerinden FC Chamois Niort forması da giydi.Chamois Niort takımından 2017 yaz transfer döneminde 1 milyon euro bonservis bedeli ile Gent takımına transfer oldu.

Bu sezon toplam 33 maçta forma giyen Dylan Bronn 8 gollük performans sergiledi.

Oyuncunun güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Ara transfer döneminde Dylan Bronn'un adı Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile de anılıyordu.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre Fenerbahçe sportif direktör Damien Comolli hafta içi oyuncu ve oyuncunu menajeri ile görüşmelere başlayacak.Comolli oyuncunun bonservis bedelini 3,5 - 4 milyon euro gibi bir rakama çekmesi durumunda s bedelinde anlaşıldığı taktirde yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyecek.

DYLAN BRONN KİMDİR ?

Dylan Bronn 23 yaşında ve stoper mevkinde oynuyor. 1.86 boyundaki Dylan Bronn aynı zamanda Tunus Milli Takım formasını da giyerken, 2017 yılında 1 milyon euro bedelle Gent'e transfer olmuştu. Dylan Bronn bu sezon Gent formasıyla ligde 12 maçta 5 gol attı. Dylan Bronn'un kulübüyle olan sözleşmesi 2021'de bitiyor. 

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL