1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un geçen sezonda istediği eski Fenerbahçeli oyuncu Volkan Şen'in transferinde pürüz çıktı.

Adana ekibi ile antrenmanlara dahi çıkmaya başlayan Volkan Şen'in sarı-lacivertli ekibe borcu olan bonservis bedeli transferinde sıkıntı yarattı.

Şen'in Fenerbahçe'de ilk ayrıldığı zaman ödemesi gereken bonservis bedelini Trabzonspor ve Konyaspor zamanlarında da ödemediği için Volkan'ın kendisinin bu bedeli ödemeden şuan bir kulüpte oynaması mümkün değil.Fenerbahçe'nin de davayı kazandığı ve Denetleme Kurulu gereği bonservis ücreti maddesinden indirim yapma şansı bulunmuyor.

Ve avukatların da bu parayı peşin istemesi karşı tarafında peşin ödeyeceğini söyleyip ödememesi durumunda bu transfer bozuldu ve Volkan Şen kulüpsüz kaldı...

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Volkan Şen'in sözleşmesinde 400 bin euro bonservis maddesinin yer aldığını mahkemeye gidildiği için bu rakamın 697 bin euro olduğunu belirtti.Ayrıca bu dava Fenerbahçe'nin kazandığı tek davaydı.Denetleme Kurulu nedeni ile Fenerbahçe'nin indirim yapma şansı ve ihtimalinin olmadığını belirtti.



Sporun Dibi Özel | LEVENT ÜMİT EROL