Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısında evinde aldığı peş peşe iki mağlubiyetin ardından Bursaspor'da, Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmişti. Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan ayrılmasıyla beraber gündeme bir çok isim geldi. Bu isimlerin başında, eski Fenerbahçe teknik direktörü Arthur Zico, Samet Aybaba ve İsmail Ertekin yer alıyordu.

Bursaspor'da evinde alınan ağır 2 mağlubiyet sonrası, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yolları ayırmıştı. Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılışıyla birlikte, teknik direktörlük koltuğuna gelecek bir çok isim medyada dönmüştü. Samet Aybaba ile yapılan görüşmeler sonucu, mutlu sona varamayan, Bursaspor'da teknik direktörlük koltuğuna geçmek için bir çok isim sırada bekliyor. İşte Bursaspor teknik direktörlük koltuğuna geçmek isteyen adaylar;

1) Uzun yıllar Almanya'da teknik direktörlük görevi yapan ve son olarak Almanya-Bundeslia 2. Ligi ekiplerinden FC Kaiserslautern'de görev alan ve geçtiğimiz ay görevine son verilen 42 yaşındaki Türk teknik adam Tayfun Korkut, Bursaspor teknik direktörü olmak için bekleyen adaylardan bir tanesi.

2) Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, kötü gidişatın ardından yollarını ayırdığı 45 yaşındaki Türk teknik adam Hakan Kutlu, Bursaspor teknik direktörü olmak için bekleyen teknik direktörlerden bir tanesi.

3) Son aday ise, Hırvat teknik adam Robert Prosinecki. Yaklaşık 2 yıldır Azerbaycan Milli Takımı'ni çalıştıran 48 yaşındaki Hırvat teknik adam, Bursaspor'un teknik direkötü olmak için bekleyen isimlerden bir tanesi. Hırvat teknik adam Türkiye Süper Lig'inde 2012 yılında Kayserispor'u çalıştırmıştı.

Çağlar ÇETİN | SPORUN DİBİ | ÖZEL HABER