Bu sezon Premier Lig'de 24 maçta sadece 20 gol atabilen Manchester United, bu bağlamda lider Arsenal'in 10, ezeli rakibi Manchester City'nin ise 15 gol gerisinde kaldı.

Daha atak ve gollü bir oyun yapısına bürünmek isteyen Kırmızı Şeytanlar, bu Ocak ayı ve gelecek yaz aylarını kapsayacak transfer politikası geliştirdi ve dört isim belirledi.

ManU, bu bağlamda ilk olarak Lazio forması giyen Felipe Anderson için girişimlerini hızlandıracak. Daily Star'da yer alan habere göre ManU, bu oyuncu için Lazio'ya 30-35 milyon sterlin arasında bir ödeme yapmaya razı olmuş durumda.

Van Gaal'in radarına giren bir diğer isimse, Southampton forması giyen Senegalli oyuncu Sadio Mane oldu. Southampton'ın bu oyuncuyu 30 milyon sterlinden aşağıya satmak istemediği biliniyor. Ayrıca, bu isme United dışında Chelsea ve Bayern Münih gibi takımların da yakın ilgisi bulunuyor.

EN BÜYÜK HEDEF...

Dortmund forması ile bu sezon 23 maçta 24 gol atan Aubameyang ise ManU'nun en büyük transfer hedeflerinden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Arsenal'in de ilgi gösterdiği Gabonlu yıldız için Manchester United'ın en az 50 milyon sterlin bonservis bedeli ödemesi gerekecek.

VE TABİİ Kİ BALE!

Manchester United'ın Bale aşkı ise hiç bitmiyor. Yapılan haberde, 2013 yılında da ManU'nun Bale'ı çok istediğinin altı çizilirken, bu transferin yeni şartlar altında tamamlanabilmesi için 100 milyon sterlin gibi büyük bir rakam anılıyor.

Daily Mail ise yaptığı haberde Benitez'in takımdan gitmesinden hoşnut olmayan Bale'ın, Zidane ile beraber istediği ortamı bulamaması halinde İngiltere'ye dönmeye sıcak bakabileceğinin de altı çizildi.

Manchester United'ın hali hazırda 750 milyon sterlini geçen 10 yıllık sponsorluk anlaşmaları bulunuyor.


Kaynak: Goal