Yaklaşık 60 milyon sterlinlik Premier Lig rekoru ile Manchester United'a transfer olan Angel Di Maria, sezona etkileyici bir başlangıç yaptıktan sonra, menajer Louis van Gaal'in gözünden düştü. Van Gaal, sezonun 2. yarısında genellikle tercihini Ashley Young'tan yana kullandı.

Neden yedek kaldığını hala anlayamadığını söyleyen Di Maria; "Her şey çok iyi başlamıştı. Goller atıyor; asistler yapıyordum. Sonra kendimi birden yedek kulübesinde buldum. Neden yedeğe düştüğümü açıklayamıyorum. Çünkü United'a yedek kulübesini ısıtmak için transfer olmamıştım" dedi.

Di Maria, yedek kalması nedeniyle takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yolundaki soruları da yanıtladı. Yeni sezonda ilk 11'deki yerini geri kazanmak için elinden geleni yapacağını belirten Arjantinli oyuncu; "Real Madrid'de tüm tribünlerin beni ıslıkladığı maçlar oldu. Ancak hem teknik direktörüme ve hem de taraftara kendimi kabul ettirmeyi başardım. United'da da aynısını yapabileceğimi düşünüyorum. Bu yüzden kalacağım ve yerimi geri kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu. 


*Ntv Spor