Arsenal'de bir devir sona eriyor... 2013 yazında Real Madrid'den 50M€ karşılığında renklerine bağladığı Mesut Ozil takımdan ayrılma kararı aldı. 5 senedir ligde ve Avrupa'da bir başarı yakalayamayan Arsenal'den ayrılmayı planlayan Ozil'i, ligin köklü ekiplerinden Manchester United ve Barcelona istiyor. Arsenal'in haftalık £235.000'lık yeni sözleşme teklifini elinin tersiyle iten Ozil, yeni kulübünü arıyor.
 Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mesut'u transferde 2. plana atan Barcelona'nın öncelikli hedefi ise Liverpool'lu Coutinho. Juan Manuel Mata ile yıldızı bir türlü barışmayan United patronu Mourinho ise İspanyol yıldızın yerine Mesut'u düşünüyor. 29 yaşındaki yıldız futbolcunun kararı ise sezon sonunda belli olacak.
 Arsenal'in bir diğer yıldızı Alexis Sanchez ise sezon sonunu beklemeden devre arasında ayrılma peşinde. Geçtiğimiz transfer döneminde Manchester City'e transfer olması beklenen Alexis, Arsenal'in transferin son günü Lemar'ı kadroya katamaması sebebiyle takımda kalmıştı. Londra ekibinin Şampiyonlar Ligi'ne gidememesi sebebiyle City'e transfer olması halinde Şampiyonlar Ligi'nde de forma giyecek olan Alexis için City, devre arasında £50M'luk teklifle Arsenal'in kapısını çalacak.

Kaynak: Daily Mail