Arsenal Teknik Direktörü Wenger'den Beşiktaş itirafı..
 
Premier Lig'i üçüncü sırada bitirmeyi garantileyen Arsenal'in teknik patronu Wenger, şampiyonluk yarışında geride kalmalarını Beşiktaş'la oynadıkları maçlara bağladı.
 
Son dokuz sezonun altısında ligi dördüncü sırada bitirmesi espri konusu olan Arsenal, bu yıl en az bir basamak yukarı tırmanmayı başardı.
 
Premier Lig'i üçüncü bitiren ekiplerin doğrudan şampiyonlar ligi bileti aldığı Premier Lig'de, dördüncü sıradaki takımlar ise ağustos ayında play-off maçlarına çıkıyor.
 
REUTERS: ARSENAL GELECEK SEZON DAHA İDDİALI OLACAK

 
Reuters, bu durumun ekibini "daha sakin" bir sezon girişine hazırlama imkânı bulacak olan Wenger'in gelecek yıl şampiyonluk için daha iddialı bir takım yaratabileceğini savundu.
Ajansa göre; Wenger, şampiyonluk yarışında Chelsea'nin çok gerisinde kalmalarındaki en önemli faktörlerden birinin de Beşiktaş'la oynanan iki zorlu maç olduğunu söyledi.
 
Beşiktaş'ı elemenin bedelinin ağır olduğunu belirten Wenger, "Sezon öncesi hazırlıklarda, tekrar çalışmaya başladığınız daha ilk günden, başınızda bu tip bir stres olmaması önemli" dedi.
 
Arsenal, Beşiktaş ile oynadığı Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında siyah beyazlı temsilcimizi 0-0 ve 1-0'lık skorlarla elemişti. (Hürriyet)