Sezon başında geldiği West Ham United'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve teknik direktör Slaven Bilic'in vazgeçilmez ismi haline gelen Dimitri Payet'nin menajerleriyle ile yönetim arasında sözleşme sıkıntısı yaşanıyor.

Slaven Bilic, yaptığı açıklamada West Ham United ile 5.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Payet'yi uzun yıllar boyunca takımda görmek istediğini vurgularken; 27 yaşındaki yıldız oyuncunun menajerlerinin zam talebi ise yönetim tarafından hoş karşılanmadı.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Payet'nin menajerleri, talipleri artan 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde iyileştirme yapılmasını ve haftalık ücretinin 125 bin pounda çıkarılmasını talep etti.

Şu anda haftalık 65 bin pound kazanan ve maç başına da 10 bin pound prim alan Payet'yi elinden kaçırmak istemeyen West Ham yönetiminin ise bu isteği kabul etmek zorunda kalabileceği ifade edildi.

Öte adı açıklanmayan bir yöneticinin ise konuyla ilgili, "Sadece 6 ayın ardından bir oyuncunun menajerinin zam talep etmesi duyulmamış bir şey. Oyuncu iki ateş arasında kaldı. Kulüp mutlu değil fakat ne olursa olsun Payet satılmayacak" dediği belirtildi.