İşte o röportaj...

Londra'da Slaven Bilic ile bir araya geldik. "Hangi vesileyle buluştuk, üç saat boyunca neler konuştuk?" gibi soruların cevabını ayrıntılarıyla bu pazar yayınlanacak röportajda okuyacaksınız...

Ama gazeteciliğin ustaları “Haber beklemez” der. Bilic, muhabbetimiz sırasında günlerdir spor medyasının gündemine oturan transfer konusunda önemli bir ipucu verdi.

Osmanlıspor-Galatasaray maçının 31’inci dakikasında durumu eşitleyen golü attıktan sonra Burak Yılmaz, tribünlere doğru koşarak el sallamaya başladı. Bu hareketi, kafalardaki “Galatasaray’a veda mı ediyor?” sorusunu iyice ayyuka çıkardı!

Yakalamışken konuyu bir numaralı muhatabına sordum: “Sayın Bilic, her kafadan bir ses çıkıyor. Burak Yılmaz’ın transfer listenizde olduğu doğru mu? Cumartesi günkü beraberlik golünden sonra seyirciye salladığı o el bize veda, size merhaba anlamına mı geliyor?”

SİGARASINDAN DERİN BİR NEFES ALDI VE "BURAK..."

Biraz düşündü, sigarasından derin bir nefes aldı ve her zaman ki gibi lafı evirip çevirmeden, net bir şekilde cevap verdi: “West Ham’da forvet sorunu var. Ama sonuçta her şey kulübün bu dönemde transfer yapıp yapmayacağı kararına bağlı. Eğer yönetim yeni oyuncu alınmasına sıcak bakarsa, Burak ve Emenike listemde yer alıyor. İkisi de dünyanın her yerinde oynayabilecek kalitede futbolcular. Burak çok iyi bir golcü.”

“Peki bu cebinizdeki listede kaç kişinin adı var?” diye dayanamayıp sordum. “Merak etme, öyle 15-20 kişi değil, sadece birkaç isim var” dedi.

"BURAK İLE EL SIKIŞTINIZ MI?"

“Topu taca atma hocam, el sıkıştınız da bizden mi gizliyorsunuz? Baksanıza sosyal medyada Burak’a West Ham formasını giydirdiler bile. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz!” diye son bir hamle daha yaptım.

Manidar bir tebessümle “Türkiye’de bayılıyorlar herkese photoshop’la forma giydirmeye” diye cevap verdi.

Kaynak : İzzet Çapa - Hürriyet