İngilizlerin dev kulübü Manchester United, yeni sezon öncesi ilk transferini yaptı. Bu sezon Hollanda ligini gol kralı olarak tamamlayan PSVli Memphis Depay, bundan böyle United forması giyecek. 21 yaşındaki oyuncunun transferi için, United'ın kasasından, 22 milyon Sterlin çıkacak. Ancak İngiliz basınına göre bu sadece buzdağının görünen yüzü. Gazeteler, United yönetiminin menajer Van Gaal'e, 200 milyon Sterlinlik transfer bütçesi verdiğini belirtiyor.

Van Gaal'in transfer listesinin ilk sıralarında Borussia Dortmundlu Mats Hummels ile İlkay Gündoğan bulunuyor. Bu 2 oyuncunun da gelecek sezon United forması giymesi bekleniyor. Bilindiği üzere İlkay, Dortmund ile sözleşme yenilemeyeceği ve gelecek sezon başka takımda oynamak istediğini söylemişti.

Southampton'ın sağ beki Nathaniel Clyne da, adı United ile anılan bir başka oyuncu.

İddialara göre United yönetimi, bir yandan da gözünü Gareth Bale'e dikmiş durumda. United'ın, bu sezon Real Madrid'in en çok eleştirilen ismi Bale'i kadrosuna katmak için, 100 milyon Sterlin ile transfer rekoru kırmaya hazır olduğu öne sürülüyor.