Posta Gazetesinin derlediği haberde;

Leicester City'de 4 sezondur oynayan milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü, takımdaki misyonunu tamamladığına kanaatinde. Leicester City de futbolcunun piyasa değeri  yüksekken satma kararı verdi ve gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Çağlar Söyüncü için iki dünya devinin ismi ön plana çıkmıştı. Gelen son bilgilere göre Çağlar'ın yeni takımı belli oldu.

Leicester City, milli yıldızımız Çağlar Söyüncü için bir diğer Premier Lig devi Chelsea ile anlaşma sağladı.

İngiliz medyasından yer alan haberlere göre, sezon sonundan itibaren Çağlar, Londra temslicisinde oynayacak. Chelsea'nin Çağlar için Barcelona ile yarıştığı de bir diğer ayrıntı.

Milli oyuncu Çağlar Söyüncü'nün Leicester'dan ayrılma bedelinin ise 40 milyon euro'yunın bulması bekleniyor. Piyasa değeri transfermarkt'a göre 45 milyon euro olan Çağlar için Barcelona'nın 36 milyon euro öneride bulunduğu öne sürülmüştü.

Chelsea de aşağı yukarı bu civardaki  bir teklif ile Çağlar transferini  sonuçlandıracak.

Transfer bedelinde başarı bonuslarının olması gündemde. Eğer Çağlar Söyüncü, Chelsea'ye bu bedelle transdfer olursa Türkiye futbol tarihinin en pahalı transferi rekorunu kırmış olacak. 

Şu an için Arda turan'ın Barcelona'ya transferi meblağ olan 34 milyon euro, bir Türk futbolcu için ödeme yapılmış olan en yüksek bonservis bedeli.