Premier Lig'in 17. hafta karşılaşmasında Chelsea sahasında Sunderland'i 3-1 mağlup etti.

MOURINHO'SUZ GALİBİYET

Maviler lakaplı Chelsea, teknik direktör Jose Mourinho'nun görevine son verdikten sonra çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı.

GOLLER IVANOVIC, PEDRO VE OSCAR'DAN

Stamford Bridge'de oynanan maçta Chelsea'ye galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Ivanovic, 13. dakikada Pedro ve 50. dakikada penaltıdan Oscar kaydetti.

GUUS HIDDINK İLE ANLAŞILDI

Londra ekibinde Sunderland maçı öncesinde Mourinho'nun yerine kulübün eski teknik direktörü Hollandalı teknik adam Guus Hiddink ile sezon sonu kadar sözleşme imzalandı.

DIDIER DROGBA DA MAÇTAYDI

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovic karşılaşmayı yeni teknik direktörü Guus Hiddink ve ABD'de forma giyen eski bir Chelsea'li futbolcu olan Didier Drogba ile birlikte locadan izledi.

OYUNCULARIN MOURINHO'YU İSTEMEDİĞİ SÖYLENİYORDU

Jose Mourinho yönetiminde Chelsea 16 hafta sonunda 4 galibiyet, 9 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 15 puanla 16. sırada yer alıyordu. İnglitere futbol kamuoyunda Londra ekibinin Portekizli teknik adam yönetiminde bu sezon çok kötü bir performans sergilemesinin arasında futbolcuların Mourinho'yu takımda istememesi kuvvetli bir olasılık olarak gösteriliyordu. Chelsea'nin Morinho'suz çıktığı henüz ilk maçta 3 gol bularak maçtan galibiyetle ayrılması da bu ihtimali güçlendirmiş oldu.