Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun takımdan ayrılmasının ardıdan Chelsea’de takımın başına Guus Hiddink getirildi. Ancak tecrübeli çalıştırıcını sezon sonu kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Chelsea’nin sahibi Roman Abramovic, takımı için en uygun ismin Allegri olduğunu düşünüyor. Juventus’ta başarılı bir sezonlar geçiren İtalyan çalıştırıcının kulübüyle 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

4.5 milyon euro’luk sözleşme hazır

Çizme basınına göre Chelsea, Allegri için şimdiden 4.5 milyon euro’luk bir teklif hazırlamış durumda. Abramovic’in ilk tercihi konumunda olan Allegri de bir çok teknik adamın hayali olan İngiltere’de çalışmaya sıcak bakıyor.

Juventus’taki ikinci yılını geçiren Allegri, şu ana kadar takdir edilen bir performans ortaya koydu. Geçtiğimiz sezon Torino ekibiyle rahat bir şampiyonluk yaşayan Allegri, Şapiyonlar Ligi’nde de finale kadar gitmişti. Başarılı teknik adam bu sezon da Juventus ile İtalya Serie A’da Napoli’nin 2 puan gerisinde 2. durumda bulunuyor. 
Kaynak:Sporcope