Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın futbolcusu Danny Rose, Jose Mourinho yönetimindeki Tottenham'da kendisine yeterince şans verilmediğini ifade etti.

İngiliz futbolcu, BBC Radio 5'e verdiği röportajda Tottenham'da düzenli forma şansı bulamayacağını düşündüğü için Newcastle United'ı seçtiğini dile getirirken teknik direktör Mourinho hakkında da flaş bir itirafta bulundu;

29 yaşındaki defans oyuncusu Rose teknik direktör Mourinho hakkında şu ifadeleri kullandı; "Kendime savunmadaki diğer isimler kadar şans verilmediğini hissediyordum. Mourinho için oynamak istedim ancak yaklaşık bir ay sonra asla oynayamayacağı farkettim. Oynamayacağımı bile bile antrenmanlara devam etmek zordu. Sonuç olarak bu durum böyle devam etmedi. Kulübe ve Mourinho'ya saygı duyuyorum."

İngiliz savunma oyuncusu Rose, 2017 yılında geçirdiği diz ameliyatı sonrası eski performansına hızlıca dönebileceğini sandığını ancak yanıldığını şu sözlerle itiraf etti; "Üç yıl önceki halime dönmek isterdim. Sakatlıktan sonra o seviyeye dönebileceğimi sandım ancak durumun böyle olmayacağını sert bir şekilde öğrendim."

Newcastle United, Premier Lig'in 26. haftasında 16 Şubat Pazar günü deplasmanda Arsenal ile karşılaşacak.

Kaynak: Goal.com