İngiltere Premier Lig'de sezon başında çon önemli transfer yapan ve şampiyonluk için iddiasını ortaya koyan ekiplerden olan Manchester United'da sağ bekte ise istikrar hala sağlanmış değil.

Geçen sezon Rafael ve Valencia ikilisinden memnun olmayan ve bu yüzden sağ bek transferine yönelen Manchester United, İtalya Ligi ekiplerinden Torino'nun formasını giyen Matteo Darmian'ı transer etmişti.

Darmian her ne kadar sezona çok iyi bir giriş yapsa da son dönemde sakatlıkların da etkisi ile form durumu hayli düştü ve sağ bekte zaman zaman aslen kanat oyuncusu olan Ashley Young forma şansı bulmaya başladı.

Bu noktadan sonra özellikle Alman basınında ismi Bayern Münih'le anılmaya başlanan Darmian için Bild'e göre İtalyan devi Juventus da talip oldu. 3-5-2 formasyonunda oynayan ve sağ çizgide Stephan Lichtsteiner dışında asıl bölgesi olan oyuncusu bulunmayan Juventus'un Darmian'ı da kadrosuna katarak o bölge için çok kaliteli bir derinlik yaratmayı planladığı iddia edildi.

Manchester United'ın ise sağ bek için bundan sonraki hedeflerinin Everton forması giyen Seamus Coleman ve Monaco'dan Fabinho olabileceği iddia edildi.


Kaynak: Eurosport