Manchester United'ın tecrübeli file bekçisi David De Gea, takımda mutlu olduğunu ve çok yakında büyük başarılar elde edeceklerine inandığını söyledi.

Yaz transfer döneminde Real Madrid'in gözde hedeflerinden biri olan De Gea, teknik sıkıntılar sebebiyle İspanyol temsilcisine transfer olamamıştı. La Liga devinin transfer yasağı cezası almasıyla transferi yeniden gündeme gelen başarılı eldiven ise Manchester United'da mutlu olduğunu ifade etti.

Sky Sports'a konuşan De Gea, "Burada mutluyum, neşeliyim ve kulübe inancım tam. Schmeichel ve Van Der Sar, Premier Lig'in görmüş olduğu en iyi kalecilerdi. Onlar bu kulübün efsaneleri oldular ve ben de onlarla anılmak istiyorum. Dünyanın en iyi kalecisi olmak için her gün çok çalışıyorum. Şu an en iyi kim emin değilim, ama olmak istediğim bu. Manchester United ile kupalar kazanmak istiyorum." dedi.

Manchester Unitedlı taraftarları da övmeyi eksik etmeyen tecrübeli file bekçisi, eylül ayında imzaladığı yeni kontratın ardından çıktığı Liverpool maçında gördüğü desteği ise "O an hissettiklerimi anlatamam. Başka bir ülkenin, başka bir takımın taraftarları Manchester United taraftarları gibi olamaz. Onlar dünyanın en iyi taraftarları arasında yer alıyorlar. O an inanılmazdı." diye konuştu.

De Gea, bu sezon ManU formasıyla 25 resmi maça çıktı.