Premier Lig'de şampiyonluğa koşan Chelsea'nin Fildişili tecrübeli yıldızı Didier Drogba, şampiyonluk ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Crystal Palace maçını kazanmaları durumunda şampiyonluğu ilan edeceklerini belirten Drogba, başarıya bu kadar erken ulaşacaklarını daha önceden bildiklerilerini belirtti.

 Drogba'nın Chelsea TV'ye yaptığı açıklamalar:

"1 Mart'ta Tottenham'ı yenerek kazandığımız Capital One Cup sonrası şampiyon olacağımızı takımca anlamıştık. Bu şampiyonluğu 2004-05 şampiyonluğuyla kıyaslıyamayız. O dönem oyuncular daha büyük ve tecrübeliydi. Şampiyonluğu da bu etkenler getirmişti."

"2004-05 SEZONUNDAKİ TAKIM BAŞKAYDI"

"Bugün şampiyonluğa koşan takıma baktığımızda ise kupalar kazanarak tecrübe edinen oyuncularımız var. 2004-05 takımı için Liverpool'a karşı maç kazanmak bile büyük bir şeydi. Bu sezon da çok iyi gidiyoruz. Şampiyon olacağımızı daha önceden biliyorduk. Pazar gününü iple çekiyorum. 3 lig şampiyonluğum var ve bu da dördüncüsü olacak. Chelsea formasıyla kazandığım diğer kupalar ise FA Cup, Carling Cup, Community Chield ve Şampiyonlar Ligi Kupası..."

"BENİM GOLÜMLE KAZANIRSAK..."

"Eğer Chelsea gibi bir takımda oynuyorsanız kesinlikle kupa kazanmanız gerek. Benim için geri dönerek kupa kazanmanın anlamı çok büyük. Şampiyonluğu benim attığım golle kazanırsak bu muhteşem olur ve Benim için çok çok özel bir an olur. Pazar gübü Stamford Bridge'de atmosfer çok güzel olacaktır. Harika bir gün olacağına eminim."