Slaven Bilic'in öğrencileri, favori olarak çıktıkları Norwich karşısında sahadan 1 puan ile ayrıldılar. West Ham United, bu puan kaybıyla birlikte son 5 lig maçından sadece 1 galibiyet elde edebilmiş oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da karşılıklı ataklarla birbirini yoklarken West Ham'da etkili olmayı başarabilen tek isim Ener Valencia'ydı. Norwich City daha baskın bir oyun ortaya koysa da ev sahibi sonuca gidemedi. İlk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

İkinci yarıda oyunun temposu ve kontrolü ev sahibine geçti. Oyuna ağırlığını koyan Norwich City'yi tabelada güldüren isim ise 54. dakikada attığı gol ile Robbie Brady oldu. Bu gol ile Norwich karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İlk golden 11 dakika sonra ise bu sefer sahneye Wesley Hoolahan çıktı ve Norwich adına skoru2-0'a taşıyan golü kaydetti.

Ancak 2-0'dan sonra oyun tamamen West Ham United'ın istediği bir şekle büründü. Bilic, 70. dakikada Emmanuel Emenike'yi oyuna dahil etti ve West Ham oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı başardı.

West Ham'ı hayata döndüren gol ise Dimitri Payet'ten geldi. 74. dakikada skoru 2-1'e getiren Fransız orta saha 77. dakikada ise bu sefer asisti yapan isim oldu. Mark Noble'ın golü ile birlikte West Ham 2-0'dan 2-2'lik beraberliği yakaladı.

EMENİKE KAÇIRMASA...

Maçın son anına kadar 3. gol için bastıran West Ham'da hücum hattı uygun pozisyonları değerlendiremedi. Fenerbahçe'den kiralanan Emenike, 90. dakikada kale ağzında çok uygun bir pozisyonu değerlendiremedi. Böylece karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Wset Ham 40 puan ile 7. sıraya gerilerken Norwich ise puanını 24'e çıkardı ve 18. sıraya yükselmeyi başardı.

Premier Lig'de bugün oynanan ve 17.00'da başlayan diğer karşılaşmaların sonuçları ise şu şekilde;

Bournemouth 1 - 3 Stoke City  

Crystal Palace 1 - 2 Watford  
              
Everton 0 - 1 West Bromwich  
                          
Swansea City 0 - 1 Southampton