Lig'de yavaş yavaş toparlanmaya başlayan Mourinho'nun öğrencileri yönetimle aradaki buzları eritmeye de başladı. Üst sıralardaki yerini sabitlemek isteyen ve gelecek sezona yatırım yapmaya hazırlanan İngiliz ekibi şimdiden çalışmalara başladı.

Jose Mourinho yönetimindeki Kırmızı Şeytanlar gündem yaratacak bir transfere imza atmak istiyor. Ada basınında yer alan habere göre Manchester United önümüzdeki sezon için La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen Griezmann ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Pogba transferi ile transfer rekorunu elinde bulunduran Manchester United, bu transfer ile kendisine ait rekoru geçeceği belirtildi.

Independent Gazetesinde yer alan habere göre Griezmann ile büyük bir ölçüde anlaşıldığı ve kulübüyle de sorunların giderilmeye çalışıldığı ifade edildi.

Öte yandan Mourinho'nun elden çıkarmak istediği Hollandalı futbolcu Memphis Depay için Lyon'un devrede olduğu, önümüzdeki bir kaç gün içerisinde ise bu transferin olumlu yada olumsuz bir şekilde sonuçlanacağı belirtildi.