İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Bundesliga takımı Bayern Münih'e transfer olması beklenen Leroy Sane'nin boşluğunu Borussia Dortmund forması giyen takımın eski futbolcusu Jadon Sancho ile doldurmak istediği öne sürülmüştü.

Liverpool ile oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında bu transfer iddiasına yanıt veren İngiliz ekibinin teknik direktörü Pep Guardiola şu ifadeleri kullandı;

"Sancho ayrılmak istedi ve ayrıldı. Neden geri dönsün ki? Bunu konuşmanın pek anlamı yok, ayrılmayı kendisi istedi ve ben de geri dönmeyi istemeyeceğini düşünüyorum."

Guardiola, yeni sezon öncesinde kadroda değişiklikler olacağının da sinyallerini verirken, "Kalite eksikliğimiz yok ama Vincent Kompany'nin boşluğunu dolduramadık. David Silva ayrılıyor, Sergio Agüero ise sözleşmesinin son yılına giriyor ve kontrat yenileyip yenilemeyeceğini bilmiyorum. Bazı oyuncuların yerine yenilerin düşünüyoruz. Bu durum bir felaket değil, sadece futbolun bir parçası." şeklinde konuştu.

49 yaşındaki İspanyol teknik adam sahip oldukları seviyeyi korumak için transfer döneminde ellerinden geleni yapmak istediklerini de belirtti.

Kaynak: Goal.com