İngiltere Premier League devi Manchester City'de forma giyen Raheem Sterling, daha önce yaptığı açıklamalarda takımda bu sezon az forma şansı bulması nedeni ile mutsuz olduğunu ve daha fazla forma giybileceği fırsatları değerlendirebileceğini dile getirmişti..

Basın toplantısında Sterling'in bu açıklamalarını değerlendirme yapan Mancheste Ctiy teknik direktörü Pep Guardiola, Sterling'in bunları söylediğini duymadığını ve takım yöneticilerinin de duyduğunu düşünmediğini dile getirdi. "Bazı oyuncular sürekli oynamak istiyor ama ben kimseye bunun garantisini veremem. Bunu onlara defalarca söyledim." diyen Guardiola, Riyad Mahrez'in de Joao Cancelo'nun da bu sezon çok şans bulamamasına rağmen şikayet edip söylenmediğine vurgu yaptı.

Sterling'in  mutsuz olmasııula ilgili  konuşan İspanyol teknik direktör, "Ben burada herkesin mutlu olmasını ve bu kulüpte yer aldığı için iyi hissetmesini istiyorum. Eğer bu olmayacaksa herkes kendisi ve ailesi için doğru olan her kararı almakta özgürdür." diyerek İngiliz hücumcuya net yanıtta bulundu.

KAYNAK: NTV SPOR