Chelsea'nin teknik patronu Guus Hiddink, Kolombiyalı golcü Falcao ile ilgili bir itirafta bulundu.

Premier Lig'de zorlu günler geçiren ve alt sıralardan kurtulmakta güçlük çeken Chelsea'nin teknik patronu Guus Hiddink, takımın yıldız isimlerinden Falcao'nun sakatlığı konusunda önemli bir açıklama yaptı.

Son iki maçında rakipleri ile yenişemeyen ve West Brom ile 2-2, Everton ile 3-3 beraber kalan Maviler'İn tecrübeli çalıştırıcısı, Falcao hakkında "Bir sakatlık için 6-7-8 hafta diyorsak bu ciddi bir süredir, ciddi bir sakatlıktır. Ancak sağlık ekibimiz Falcao'nun sakatlığını aylarla ifade ediyorlar. Durumu ciddi değil, çok çok ciddi." diye konuştu.
Sakatlıklardan bir türlü paçasını kurtaramayan Kolombiyalı golcü hakkında konuşan teknik adam, "Sağlık ekibimiz ve fizyoterapi ekibimiz bu süreçte birlikte çalışacaklar. Ona iyileşmesi için zaman vereceğiz. Fiziksel problemleri olduğu başından belliydi. Sağlık ekimibize Falcao ile özel ilgilenmeleri için sürekli baskı yapıyor. Önemli olan Falcao'nun futbol oynayabilir hale gelmesi değil, tam sağlığına kavuşması." dedi ve konu hakkında daha fazla açıklamada bulunmadı.

Arsenal ile oynayacakları maçın ciddiyetinin farkında olduklarını da belirten teknik adam hedeflerinin ligi ilk dört içerisinde bitirmek olduğunu söyledi.

31 Ekim 2015 tarihinde kasığından sakatlanan Falcao, 3-1'lik Liverpool mağlubiyetinden bu yana hiçbir maçta forma giyemedi. 

Kaynak: Goal.com